Inspirace

Inspirace

Anotace: Insipirace přišla náhle:)

Mrzí mne, když hloupý lidé vítězí.
Mrzí mne, jak s ostatními zachází.

Na večer bývá všechno jinak,
v houští osob, snad to nechci chápat.

Je to svět,anebo zrada,
rozevlátost těl, či jiný nápad,
megatická vřava.
Je to med na ústech krásek,
lži různých(odlišných) jmen
a postupných vrásek.

Občas povíme málo,
občas, zas moc.
A rozlišit právo, bývá velká moc.
Autor anrUth, 19.12.2009
Přečteno 215x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, come-past traveller
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně hodně dobré!

19.12.2009 10:17:00 | come-past traveller

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí