Vánoce 2009

Vánoce 2009

Anotace: v

Vánoce už za dveřmi jsou,
vločky venku tancujou.
Chdníček je celý bílý,
na bruslích jsme na něm jezdili.

Nakupujem o sto šest,
ve škole je samý test.
Děti se radují,
za lesem bobují.

Stromeček už chystáme
a koledy zpíváme.
Škola už skončila,
Vánoční čas začíná.

Hodně dárků přeji,
ať se dobře máš.
Hodně štěstí přeji,
ať úsměv jen rozdáváš.

Zvoneček už zvoní,
cukroví voní.
Já nemůžu dále psát,
dárky musím rozdávat!

Cesta se mi kříží,
ale myslím na to....bude dvacet čtyři!
Autor kleofas, 19.12.2009
Přečteno 490x
Tipy 1
Poslední tipující: malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí