Buď jak buď

Buď jak buď

Anotace: ***

Krvavá daň se státu platí
Natáhneli svou dlaň. Lidé zlatí
V hlavě mi šíbne , mám chuť kopat,
nenapadají slova vlídné, Vždyť je to odpad!
vyvstane z toho otázka, to dá rozum.
Proč platit dneska proč platit těm hajzlům?
Nic tu není dobře, hnoje tři kupy.
Sic lakovaný modře, ale žít se supy?!
Nevolno se mi dělá,že to tak má být
Osobnost dříve smělá jde život zahodit.
Kde je ten blahobyt? Kde je ta pohoda?
Kde je ten klid, kde je ,kurva ,ta svoboda?!
Takových kroků, takových ponaučitelných let
Tisíce dlouhých roků a nezměnil se svět!
Vůbec jsme se nezměnili, pořád jen zvířata
Přírodu vyplenili a ta nám měla být svatá.
Divím se, že nevezmeme kyje a nejdeme na mamuta
Je to tím že už asi nežije, vypršela mu záruční lhůta
Tak si dřepneme do křesla, a pustíme si Pouta
Chuť lovit přešla, je lepší civět blbě do kouta
A když je opravdu velká nuda, dáme si povzbuzovák
ne štaprdli ale suda, a život pověsíme na hák
No co?! Zkusili jsme to, a lepší to už nebude
Jak my můžeme vyhlásit veto, tak táhni ty blbý pude!
Raději to všechno přehlídneme, sneseme trpkou chuť
Když už do prdele, tak buď jak buď.
Autor Edmond Kadad, 19.12.2009
Přečteno 296x
Tipy 8
Poslední tipující: susana načeva, Agniezka, Bíša, Mraveneček, Alien.v.v.s.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to moc dobrý..

29.12.2009 16:10:00 | Agniezka

Asi bych řekl: "Čert vezmi zpracování, a i když to působí místy jak vykřikování jednotlivých hesel, pravda to je - a za to ty dva body..."***

19.12.2009 11:59:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí