O štěstí

O štěstí

Anotace: Dílko o nevěře a o tom , že je lepší se jí vyhnout.

Nakradené štěstí
jen zlé věci věstí
musím všechny varovat
stojí přede dveřmi
neotvírej věř mi
bude tam i nocovat

Pojď ke mně pojď
v duchu slyšíš
zacpáním uší to neutišíš
Pojď ke mně pojď
až začne příst
jeho řeč není cit
tím jsem si jist
Věř

Ráno za svítání
jistota je zdání
neopouštěj postel svou
to že tam už není
že se časy mění
to je jenom jeho hrou

Pojď ke mně pojď
v duchu slyšíš
zacpáním uší to neutišíš
Pojď ke mně pojď
až začne příst
jeho řeč není cit
tím jsem si jist
Věř

A už je to tady
neposloucháš rady
hlavu strkáš do dveří
srdce tvoje kroutí
všechno se ti hroutí
kdo mi ještě nevěří?

Pojď ke mně pojď
v duchu slyšíš
zacpáním uší to neutišíš
pojď ke mně pojď
až začne řvát
začni se sám sebe
v duchu se ptát
Věřím?
Autor Jindibi, 01.12.2005
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezva!

09.12.2005 17:01:00 | michala

myslím, že je to vážně dobře napsané... takové - výstižné

01.12.2005 16:17:00 | Nausika

Smekám a tleskám! tahle se ti fakt povedla. má to hlubokou myšlenku...

01.12.2005 15:33:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí