Taneční

Taneční

Anotace: Když jste ten kdo vymýšlí konec..

Druhý ročník uvádí
Co v hlavě své provádí
Snad vás to moc neznudí
A k tančení vybudí

V sále vedro k padnutí
Pojď tančit holka
Způsobí kytek vadnutí
Prej bude polka
Říká ten okatej kluk.
Pan Borek prorazil i na Facebook
Koukejte si do očí
když partnerky se netočí
Říká pan míšenský
Dívaje se na ženský
A paní míšenská
S radostí zatleská
Když zdaří se nám krok
A konečně to netrvá rok
Slečna Karolína
Není vůbec lína
A s kroky ráda pomůže
Když tanečník už nemůže
Opomenut byl ještě jeden pan
Ten mužík jmenuje se Jan
On s Karolínou tančil
A s radostí nás učil
Jak vázat kravatu
A nezačkrtit pána
Jak ušetřit ho traumatu
Když zde vede dáma
Jak ve společnosti se chovat
zápory elegantně schovat
Jak být správný společník
A bezvadný tanečník
To vše nás naučili Ti
Jimž patří náš veliký dík
Tímto končí naše taneční
Všem krásný čas vánoční
Těm co stojí v světle odlesku
Zasloužilo by se nemálo potlesku
Autor vílí křídla.., 19.12.2009
Přečteno 270x
Tipy 7
Poslední tipující: Any 4, ilona, lucajda89, carodejka, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mockrát děkuju... Dost jsem se bála, četlo se to celému sálu... Ale snad to nakonec nebylo tak děsný ...

02.01.2010 11:57:00 | vílí křídla..

Tleskám, hezky, moc hezky jsi vše napsala, krásné Vánoce i Tobě.

25.12.2009 21:34:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí