Vánoční

Vánoční

Anotace: .....

Betlémská hvězda znovu září
nad Spasitelem v jesličkách.
Snad dotkne se i vašich tváří
a ulpí na nich hvězdný prach,

který se kouzlem v lásku změní
a lidská sdrce otevírá.
Tak stojíme tu proměněni,
pro čas, který nám ještě zbývá

než rozezní se v celém kraji
zvony, a na půlnoční zvou.
K jesličkám všichni pospíchají
s láskou v srdci a s pokorou.
Autor danav, 19.12.2009
Přečteno 495x
Tipy 8
Poslední tipující: Antares, Dota Slunská, Radek.oslov.Šafárik, susana načeva, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné přání, prožij také hezké svátky.

27.12.2009 15:17:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí