Role

Role

Anotace: už mne neustále nebaví snášet nadávky....a urážení se včech proti sobě...

Jste Idiot!
Jste blázen!!
Jste Vůl!!!

Hm...jestli vaší rolí
je role Moudrost.

Vůl, idiot, blázen!

Jestli jste se Vy
oblékl do této role.

Tak v tom připadě.
Mi můžete říkat vole.

Protože v případě,
že moudrost
má menší možek než drost
to není žádná drzost!

Jste Idiot!
Jste blázen!!
Jste vůl!!!

Ano,
Da,
Ja
jsem!
Autor L. Šebestián Borský, 19.12.2009
Přečteno 204x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Jan Christian Hán
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí