Padají

Padají

Anotace: ...

Prořezávání noci chladným nožem
si vyžádalo jeden život
Nebyl můj ani tvůj
a možná o něm ani nevíš

Ale až půjdeš
domů tuhým parkem
v parku budou prázdné lavičky
zdobené zimou
z jeho kapes

Někdo páčil ústa nebe
a určitě je bude páčit
znovu

Shora popadají drahé kameny
a jeden diamant spadne i
na tebe v tom krásném
zímním čase

Padaly vždycky a padat budou
Možná se svalíš jen s rozbitou
hlavou

ale

Ten co byl zabit
byl asi boháč
a ty budeš jen smolař na blbym místě
v nešťastnou chvíli
Autor tukiy, 19.12.2009
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: Akura, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí