Předsevzetí...

Předsevzetí...

Anotace: O současných problémech...

Předsevzetí…
(Jakub Kacar)

Lidi je tu zase Nový rok
Dejme si zas předsevzetí
Co třeba žít beze drog?
Budeme žít po staletí…
V tomto krásném novém roce
Už se nešťourejme v nose
Je těžké s dívkou flirtovat
A přitom v nose dolovat…

Lidi je tu zas Nový rok
Dejme si zas předsevzetí
Co třeba omezit smog?
Budeme žít po staletí…
V lednu bude asi hráti prim
Jestli Rusko pošle plyn
Je těžké koukat na primu
A přitom mít doma zimu

Lidi je tu zase nový rok
Dejme si zas předsevzetí
Nepít ten zlatavý mok?
Budeme žít po staletí
Ale příroda nám chatrní
Buďme trochu šetrní
Ozónová díra se zacelí
Propukne bujné veselí

Lidi je tu zase Nový rok
Dejme si zas předsevzetí
Utrpíme velký šok…
Nebudem žít po staletí
Přesto si budeme užívat
Daně směle platívat
Budeme si žíti skvěle
Než nás příroda pošle do pr…
Autor Proprik, 20.12.2009
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí