Pracovní sobota

Pracovní sobota

Anotace: Každý nakládá se životem, jak umí. Nasládlá chuť pracovních sobot a nedělí...

Sektor B2 prosím porada
takže, opět jsme nesplnili plán
dneska bude 2 hodiny přesčas
a zítra pracovní sobota

Děkuji vám za vaši práci
vážím si ji, jste dobří
ale stále je hodně co zlepšovat
drazí přátelé, mám vás rád

Tak zítra v šest
a jeďte opatrně, venku mrzne!

Čekajíc zmrzlý na zastávce
obstříknut svištícími kamióny
vdechujíc rakovinu z jejich výfuků
a komínů fabrik přímo do nozder

připraven připojit se do další revoluce
s pistolí v ruce
Autor Robby Hartmann, 20.12.2009
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí