pro tebe!

pro tebe!

Anotace: ujištění mojí mámy o lásce...

I když občas vyvádíš,
máme tě rádi...
K šílenství nás doháníš,
máme tě rádi...
Tvá slova občas zraňují,
když do srdce se trefují,
přesto tě máme rádi...

A proto tato báseň slibuje,
že ubližuje i ten, kdo miluje.
A my? Nepřestanem tě mít rádi

I když nás někdy pěkně štveš,
my víme, že nás miluješ,
Vždycky tě budeme mít rádi...
Autor GloriaXY, 20.12.2009
Přečteno 214x
Tipy 8
Poslední tipující: Pythonissa__, Sýkorka07, Giginka, Isquieasuus, Miroslav Možný, F.i.L, Uhel pohledu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí