Kamarádi

Kamarádi

Anotace: Pouze kamarádi

Kamarádi jsme už dobu dlouhou,
jde o kamarádskou lásku pouhou.
Kamarádství si musíme vážit,
aby nám vydrželo musíme se snažit.

Láska je nad kamarádstvím výše,
určitě se o lásce někde píše.
O kamarádství se pečovat musí,
jinak se ošklivě začínat dusí.

Mohlo by se to zdát směšné,
v životě je to ovšem běžné.
Když přijdeš o dobrého kamaráda,
poznáš, jak moc jsi ho měla ráda.

Budu tvým kamarádem dále,
i když tě miluji stále.
Nebudu se o tvou lásku snažit více,
jinak se popálím o tvoje svíce.

Nechtěl bych si toto kamarádství zkazit,
abych se ti k nohám nemusel plazit.
Tuto báseň jsem ti skládal večer,
dojala mne tak, až jsem málem brečel.
Autor Corman Dallas, 02.11.2004
Přečteno 1538x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře

Teda - připomněl jsi mi, co bylo mezi mnou a mým nynějším klukem... byli jsme nejlepší přátelé až se z toho vyklubala láska.. Neboj - tvá bolest přebolí.. Jináč je to moc pěkně napísmenkovaný...

28.01.2006 22:14:00 | Karlička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí