Nemoc

Nemoc

Anotace: ...

Jsem nemocna,
ale nikdo to nevidí,
každý ze mě dělá simulanta,
ale teprv uvidí.

Uvidí to co dříve neviděli,
uslyší to co dříve neslyšeli,
poznají to co dříve neznali,
ucítí to co dříve necítili.
Autor majdik 2, 21.12.2009
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí