Vím že...

Vím že...

Anotace: ...

Vím jiný vstoupí na mé místo
ne prsten z trávy ale zlatý
kytičku pošlu vonné máty
bys poznala že jsem ti blízko.

Vracím ti klíček, co jsmi dala
nemaj bejt dva od stejných dveří
polibek lehký jako peří
aby se tvoje očka smála.

Odložím knížku, co jsme četl
vstříc větru pošeptám svá přání
pohladím tvoji fotku dlaní
co nosím ukrytou ve kletru

Vím jiný vstoupí na mé místo
přeji Ti aby byl ten pravý
co k zlatému přidá i z trávy
tak měj se krásně, Pampeliško…
Autor Buližník, 21.12.2009
Přečteno 370x
Tipy 15
Poslední tipující: Nút, Divoženka1, denebrin, Holis, hašlerka, Psavec, zelená víla, Květka Š., labuť, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

loučení..

21.12.2009 18:46:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí