čas

čas

Anotace: ...

Sbírka: Cesta Ulicou

Bez duše život nechcem viesť,
vinu za teba budem niesť.
Kdekoľvek si, budem aj ja.
Žiadne oči nás neobjavia.

Keď som ťa prv zbadal
a pohľady naše sa stretli,
v sekunde času som badal,
že cesty naše navždy sa pretli.

Kým som s tebou , vo dne i v noci,
vtedy ma máš ty vo svojej moci.

Chytím ťa za ruku,
zavediem na lúku.
Možno búrka nás tam zastihne.
Tlkot sŕdc našich navždy utíchne.
Autor larissa, 21.12.2009
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí