Pocit

Pocit

Anotace: Ne každý má rád realitu, někdo radši sní...

Přála bych si zažít ten pocit,
a poznat nepoznané

Vzlétnout tam, kde sny se prožívají,
nepadnout tam, kde hvězdy zhasínají.

Zažít svět přes růžové brýle,
míti v ten den krásné chvíle.

Slunce krásně v obzoru,
mraky v dáli, z dohledu.

Míti den bez starostí,
štěstí, lásku, krásu světa-dostat z milosti.

Jen tak, pouhým darem,
bylo by to mrhání.

Kdyby každý měl to přání,
byl by svět vždy nádherný.

Neranil by, nebodal,
sladká tajemství by sliboval.

Toť však jen mé hloupé přání,
co se v reál neobrátí.

Hezké chvíle prožiji si,
se zavřenýma očima.

Spánku plnou hlavu míti,
úsměv na rtech patrný.

To vše mám možnost denně míti,
když do říše snů upadnu.

Hlavu plnou štěstí míti,
až do rána, než vstanu.
Autor Stepankas, 22.12.2009
Přečteno 584x
Tipy 16
Poslední tipující: MailMann, JohnyD., susana načeva, Bíša, Holis, Psavec, hašlerka, Kira Haulie, Mbonita, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí