Příběh JEDNÉ

Příběh JEDNÉ

Anotace: Kdo si hraje s ohněm, může se i spálit

Mlhou nevědomosti zastřená

překvapená

objevující

stydlivá

zvědavá

znovu překvapená

udivená

zaražená

tušící

chtěná

nadržená

rozverná

okouzlená

omámená

potlačovaná

roztržitá

závislá

manipulující

manipulovaná

očekávaná

očekávající

strnulá

toužící

mučená

odsunutá

zapomenutá

uražená

ješitná

roztrpčená

naštvaná

poraněná

zjizvená

otevřená

strádající

NepoučenÁ
Autor Reason, 22.12.2009
Přečteno 200x
Tipy 3
Poslední tipující: Rychlý Tep, Nussichoco
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí