Já hraju

Já hraju

Anotace: já nevím.. měla jsem takovou podivnou náladu..

Já jen hraju, že hraju,
já hraju si na kariéru.

Já jen dělám, že něco dělám,
já dělám radost ženám.

Já jen myslím, že myslím,
já myslím nad mlékem zkyslým.

Já jen tvrdím, že tvrdím,
já tvrdím osobám hrdým.

Já jen tuším, že tuším,
já tuším zradu mým mozkem muším.

Já jen doufám, že doufám,
já doufám v objasněný fám.

Já jen pochybuju, že pochybuju,
já pochybuju, a proto nikdy nechybuju.

Já jen nevěřím, že nevěřím,
já nevěřím klikám na dveřím.

Já jen předstírám, že předstírám,
já předstírám, jak rohlíky natírám.

Já jen cítím, že cítím,
já cítím rozdíl mezi bytím a žitím.

Já si jen vymýšlím, že si vymýšlím,
já si vymýšlím básničky, kde přemýšlím.

Já se jen mýlím, že se mýlím,
já se mýlím s mým milým.

Já jen vím, že vím,
já vím, že končím teď s tím.
Autor Uršula Helmutová, 22.12.2009
Přečteno 231x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, susana načeva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí