Hej, jak je ?

Hej, jak je ?

Anotace: Všechno je výzva ...

Sbírka: Krásné ztráty a nálezy

Hej – jak je ti, člověče, když břímě starostí srazí tě do kolen?
Hej – jak je ti, člověče, když doping zde není ti povolen?
Hej - jak je ti, člověče, když v noci nedá se spát?
Hej – jak je ti, člověče, když stínů musíš se pořád bát?
Hej – jak je ti, člověče, když trémou si ohryzáváš nehty?
Hej – jak je ti, člověče, když slýcháš o sobě jen prázdné šplechty?

Hej – jak je ti, člověče, když ze života tiše se ti láska vytrácí?
Hej – jak je ti, člověče, když zrada se lidem stále ještě vyplácí?
Hej – jak je ti, člověče, když nenávratně ztrácíš přátele?
Hej – jak je ti, člověče, když smutek hloubí ti další vrásky na čele?
Hej – jak je ti, člověče, když nahý se trním prodíráš?
Hej – jak je ti, člověče, když před pravdou oči své zavíráš?

Je ti zle ?
Vrávoráš ?
Jdou na tebe mdloby ?
Do tmy se propadáš ?
Vnímáš jen mocnou sílu zloby ?

Pozvedni hlavu,
vyraž vstříc bouři,
ve varu vzpěň svou nezkrotnou krev –
neklesej na duchu,
o víru se opři,
prosaď se,
zařvi -

udeř a leť…
Autor Ladaro, 22.12.2009
Přečteno 353x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, Lorraine, Miroslav Možný
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy je to boj holých rukou proti betonovým zdím,
neustálé otázky a odpovědi...co s tím?...vstaň!...já vím...

22.12.2009 19:03:00 | Lorraine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí