Čistota

Čistota

Anotace: .....

Když duše ztrácí se mi
v mlhovinách snů
a tonoucích paprsků
úsměv brázdí moře
u jiných kontinentů
a oči upřeny jsou skrz

chodím si k Tobě číst

vnímat lidskost
nejen mezi řádky
odhadovat hloubku
kde až nalézt lze
dno Tvojí duše
rozpoznávat odstíny barev
jež oblékají Tvé smutky
a hledat význam slov
když křičívají tiše

pak vrací se má duše
balancující na hraně
dvou světů
potrhaná drápy
co zasekl do ní život
s nímž snaží se hrát fér
aby našla
v konturách Tvých
upřímných slov
čistotu
jež spustí
jemný pramínek
slz uvolnění
.
.
.
pak duše
tiše zašeptá
.
.
děkuji..básníku.
Autor Sparkle, 22.12.2009
Přečteno 382x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:o)))

30.12.2009 21:24:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí