Poběžím s ním...

Poběžím s ním...

Anotace: a on mě kousne...

Sbírka: Jahodové nebásně

Sekunda než zastaví se čas,
poběžím s ním a on mě kousne.

Zastavit prázdnotu bezmocných slov.
Neumím a on mě kousne.

Hříbě se vzteká,utíká
se mnou minovým polem.
A on mě kousnul.
Autor Striptérka, 22.12.2009
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí