Zlatý věk

Zlatý věk

Anotace: Přichází vodnář ve znamení nového zlatého věku Aquariuse.

Zlatý věk

Přichází nový systém vodnářský,
souhvězdí které moudro z džbánu vylévá,
každičký uslyší jeho hlásek andělský,
radost a lásku lidem rozsévá.

Astrální éter jemnohmotný,
pro všechny světlo stvoření,
jenž nikdy není hrubohmotný,
ten z lásky boží pramení.

Oheň, země, vzduch, a voda,
i ether jako hbitý rek,
toť alkimia jako správná věda,
přichází skvostný zlatý věk.
Autor Básník lásky, 22.12.2009
Přečteno 433x
Tipy 5
Poslední tipující: Sleepwalker, hašlerka, Mbonita, Agniezka, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí