SRDCE

SRDCE

Anotace: Co to vlastně je

Srdce není jenom orgán,
je to studna Fata Morgán.
Je v něm spousta, štěstí, lásky,
některým z nás dělá vrásky.

Někdo nám ho může zlomit,
nemůžeme se na něj zlobit.
Někdo nás tím může zranit,
někomu to může vadit.

Svět by bez štěstí lásky pad,
nestane se to, doufám, snad.
Bez srdce se nedá žíti,
nikdo nechce bez něj býti.

Srdce k životu fakt patří,
bez něj nemůžeme být machři.
Když nejsme machři, nejsme nic,
však život má svůj rub i líc.
Autor Corman Dallas, 02.11.2004
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí