Nedostatok sebavedomia

Nedostatok sebavedomia

Anotace: o ľudoch bez nedostatku sebavedomia , niektorí sa možno v mojej básni nájdete ... aj z môjho života

Sbírka: Cesta Ulicou

V tieni tvojom stále stojím,
dlhšie ma to nebaví,
skrývať sa pred svetom,
čo bude tým podnetom,
ktorý vystúpiť donúti ma?

Ovládaš moje pohyby,
všade kam chodíš , chodím aj ja,
si mojím vodcom,bezpochyby.
Kedy pôjdeme inými smermi?
obidvaja?

Som tvoja wúdú bábika,
závidím ti tak veľmi ,
ty máš hračky aj poníka,
že vraj elita spoločnosti,
sú len utľačovatelmi.
Autor larissa, 22.12.2009
Přečteno 372x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, susana načeva, J.U. Ray
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí