Štědrovečerní

Štědrovečerní

Anotace: ...možná bychom se měli dívat kolem sebe:-)- i když je zrovna třeba Štedrý večer...

Možná uvidíte starou paní
stojící za záclonou a hledící do noci

do noci plné rozsvícených stromů

Možná uvidíte promrzlého psa
přivázaného k jednomu z těch stromů

stromu s rozsvícenými neóny vyhánějícími ptáky z hnízd

A možná, že stará paní vyjde před dům,
odváže psa a půjdou spolu domů

a budou míjet stromy s voňavým jehličím a spící
Autor Early Riser 1, 22.12.2009
Přečteno 559x
Tipy 4
Poslední tipující: Churry, susana načeva, Kittie M. Comma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí