stereotyp

stereotyp

Anotace: nenálada......nevim, výlev asi...blbost

slizná tvář nebe v oranžové kejdě a modré slovotvorné mlze v objetí okolnosti žijícího života v kolemplných chvílích chvějící se druh světa sdílí se mnou část otrubačné víry v jeden svět plný mastnoty a kolomazních dnů kdy řeky plivou jednu klisnu za druhou ve stínu šedoucích kolosálů a v sarkastické větě potkáváte nestoudnou víru v opovržení a klaustrofobijní samotu v krysích dírách na samotkách dobrovolně zvolíce si ji jste v ní.........................................žvásty, plky, řeči, hemzy, drby, výroky, kravál, křik, konkurs na nejkokotštěší pí.ovinu, chyby, krbál, až moc.....................konec zmr.
Autor Jan D., 01.12.2005
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

omlouvám se podruhé za dnešek Ti dávám 60% máš co vylepšovat,ale něco tam je,volný verš je volnost která je super (btw: chlape,náhoda to rozhodně je,já bych se nikdy k kopírování nesnížil,to bych si radši uřezal obě ruce a udusil srdce)

01.12.2005 21:02:00 | sköld

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí