VŽDYŤ JSOU VÁNOCE

VŽDYŤ JSOU VÁNOCE

Anotace: ***

vánoční koledy
znějí ulicí
***
šlapou si pod nohy
lovci za štvanicí
***
loví bájná stvoření
sníh jim sype koření
***
za krk a do očí
leckoho to zaskočí
***
vždyť jsou Vánoce
***
tak nehoňte štvanou zvěř
raději kapra doma řež
***
uřízni mu hlavu
to není žádné tabu
***
pohosti rodinu
chudé i spodinu
***
Ježíšek se ti odmění
v tušení a domnění
***
že udělal jsi správnou věc
to je pravda žádný kec
***
vždyť jsou Vánoce
Autor Tomáš Přidal, 23.12.2009
Přečteno 252x
Tipy 5
Poslední tipující: Nussichoco, Romana Šamanka Ladyloba, Uhel pohledu, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vtipná, zahřeje... A to je koneckonců v těchto časech důležité...

23.12.2009 14:54:00 | Uhel pohledu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí