Mamince

Mamince

Anotace: hrozný sen.. vždycky tě budu mít ráda mami

Blikající vzpomínky,
kličkuju jako slalomista.
Bolest naší maminky,
ty jsi věčný potížista.

Milující rodinka,
do očí se mi vkrádají slzy,
nebýt našeho tatínka,
neodešla bys takhle brzy.

Někdy mi chybíš,
hraju že je vše oka,
však už jsem velká holka
...
jen ty mami víš.
Autor Nussichoco, 23.12.2009
Přečteno 601x
Tipy 9
Poslední tipující: honnnzik, zelená víla, susana načeva, Květka Š., Uhel pohledu, Mbonita, toulavá naděje
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí