Střípky léta

Střípky léta

Anotace: ...

Bájný vodopád,
kam jsem vždycky chtěla.
Místo na které slunce nesvítí.
Láká mě ta tajemná clona,
obrázek z atlasu na straně šest.

Serpentýny
Oslňující světlo
Vůně moře
...
Dálek
...
Nekonečna
Autor Nussichoco, 23.12.2009
Přečteno 214x
Tipy 7
Poslední tipující: susana načeva, Květka Š., Giginka, hašlerka, Mbonita, kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí