Má mě rád, nemá mě rád

Má mě rád, nemá mě rád

Anotace: Vždycky jsem toužila poznat pravdivou odpověd....

Má mě rád,
nemá mě rád....
…rudé plátky růže padají na zem,
jak je bez rozmyslu pouštím z dlaně.
Nechci chodit po patrech
a ptát se, zda smím.
Chtěla bych být s Tebou,
jako kapka tvojí krve.
Já ochutnám Tě,
...až ted teprve.
Jako hvězda co potajmu nakukuje,
když večer usínáš,
možná teprve ted,
mě až poznáváš!
Autor Labanda, 23.12.2009
Přečteno 257x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, labuť, hašlerka, Nussichoco, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí