Rýmy

Rýmy

Anotace: Kecy kecy kecy:P

Poslouchám ten rytmus stále,
Hlavou kývu, rukou mávám dále,
Vpravo vlevo hýbem tělem,
Texty v duchu si rychle melem,

Musím míti čistou mysl,
Abych pochopila rýmů smysl,
O drogy a sex jim pořád nejde,
Časem to přec všechny přejde,

Mysl oplývá novými rýmy,
Ne jen ubohými kecy mými.
Uvolni se a ztrácej stres,
Život není jenom pes,

Je to jak nekonečný širý moře,
Ani hlupák to nezvoře.
Tak uvolni se a vše nech plynout,
Texty nechej volně v uších slynout.
Autor Gamy, 01.12.2005
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí