Těžká rána šampónova

Těžká rána šampónova

Anotace: Viz titulek

Krušná rána bez make-upu,
jsou mým velkým problémem,
ploužím se jak na popravu,
prohlížím se každým sklem,
potkal jsem ji v velkém davu,
čelist klesla údivem,
šel jsem kolem, svěsil hlavu,
dnešek měl být velkým dnem,
dlouho měl jsem marnou snahu,
stát se jejím rytířem.
Autor Sapphire, 24.12.2009
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: Okřídlená Lištička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip za nápad. Zpracování se mi moc nelíbí...

06.02.2010 17:57:00 | Okřídlená Lištička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí