Pro dědu a babičku

Pro dědu a babičku

Anotace: Přeju Vám ty nejkrásnější svátky¦

Venku padá sníh,
vločky lehce poletují.
Babička a dědeček
krásné vánoce si přejí.

Pomalinku rozbalují dárky.
Na zdraví si připíjejí.
Chutnají Vánoční cukroví.
Koledy si prospěvují.

Máme je tak rádi,
to oni dobře ví!
Těší se na další den
až jim děti popřejí!
Autor Bereniké, 24.12.2009
Přečteno 490x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Neldor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí