Studium

Studium

Anotace: ...

1.Mám lepidlo,nůžky,kalamář,
z rána já pustil se do studia.
Získat chci titul bakalář,
bez chlastu,cigár a bez opia.
V mém pokoji je tepla dosti,
teploměr spočívá na polici,
vysavač vyřval se do sytosti,
ložiska jsou v něm jak po opici.

2.Tebou má ženo dnes nedám se svést,
knihy a kompas toď mé jsou vášně.
Delfín a krysa už neumím splést,
jak budu mít titul,začnu psát básně.
Rozbitá bota mi starost nedělá,
veškeré nářadí již jsem dal stranou,
nechci svou postavu prací si podělat,
živit se nyní už budu jen hlavou.

...Všem veselé vánoce a šťatný nový rok,nechť je přinejmenším stejně tak dobrý a možná i i i lepší.
Autor Zdenek, 24.12.2009
Přečteno 214x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, GloriaXY
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí