Šťastné a veselé

Šťastné a veselé

Anotace: Sice pozdě, ale přece. prostě nebyl čas... :-)

V záři měsíce za svitu jasných hvězd
jichž tisíce co poselství chtějí nést
po dvanácte nocí tmavých směřujeme k cíli
jimiž klid a pohoda o nichž lidé vždy snili
přeji Vám všem od srdce ať brzy přijde ta chvíle
kdy se svými blízkými šťastně a společně dosáhnete cíle

Šťastné a veselé ... :-)
Autor certsest, 24.12.2009
Přečteno 393x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí