Černá & bílá

Černá & bílá

Anotace: Spíš černá než bílá...

Čistota andělů
poskvrněná vínem.
Soudržnost národů
rezervaná bojem.

Nevinnost dívek
chlapce zlákala.
Čistá láska matek
otce odvedla.

Kde je čistá láska,
neposkvrněná nevinnost?
Kdy zmizí lidem z očí páska
a uvidí tu vysokou černou pevnost?
Kdy bude člověk ochoten pomoci?
Kdy bude s to uvidět vše tak jak to je?
Kdy bude někdo schopen vyléčit nemoci
v té době ve které žijeme?
Kdy budou zase bílá křídla andělů?
Kdy budou opět spolu večeřet hlavy národů?
Kdy bude moci o své nevinnosti rozhodnout dívka?
Kdy nebude za svou obětavost potrestána matka?
Kdy bude svět takový jako kdysi?
plný krásy, lásky, štěstí?...

Čistota andělů
poskvrněná vínem.
Soudržnost národů
rezervaná bojem.

Nevinnost dívek
chlapce zlákala.
Čistá láska matek
otce odvedla.

Vzhlédni k nebi,
hledej modrou oblohu.
Shlédni k zemi,
hledej zelenou trávu.
Podívej se kolem sebe,
najdi lidi, stromy, nebe...
Autor mistake, 02.12.2005
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí