Ideál dnešní doby

Ideál dnešní doby

Anotace: Zamyslete se nad sebou

Málo v mozku, velké svaly,
tak vypadá gorila,
nebo člověk dnešní doby,
jejž agrese zalila,

cvičí v noci, cvičí ve dne,
aby se ti líbila,
její duše ale bledne,
nejrač bys jí změnila,

teď už to však nezastaví,
svoje srdce zabila,
ať si ten svůj život zkazí,
stejně tu jen zlobila
Autor Sapphire, 25.12.2009
Přečteno 265x
Tipy 6
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, mexx, Bíša, susana načeva, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné...Teda hlavně ten začátek zase.

21.01.2010 00:08:00 | mexx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí