Žena nebo Žába

Žena nebo Žába

Anotace: ***prosinec 2009***

Miluju,když se na mě podíváš
po mém boku usínáš
společně jsme na to dva
dokola mi říkáš já jsem tvá
-(a já to vím)-
přikovaná tepna chtíče
se nerozjezdí bez rychlo-klíče
pumpuješ mou peněženku
protáčíš ji divoženku
možná jsi sama divá žena
v mém srdci roztroušená
na chvilky pohody a něžnosti
ve vší počestnosti a vážnosti
neklademe překážky
vyvázl jsem bez vyrážky
i když jsi žába
co projevem mi lásku dává
nebo pěkná žena,
co ústa má sšitá-němá
takový to krutý trest
je pro moje oči bolest
uplácám ti penis z těsta
tudy vede naše cesta
vzrušíš se i bez polibku
a neříkej mi:Ty dobytku!
Autor Tomáš Přidal, 25.12.2009
Přečteno 206x
Tipy 1
Poslední tipující: Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jsou ale myšlenkové pochody!!

25.12.2009 12:47:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí