Název ve vazbě

Název ve vazbě

Anotace: pro pána na Příkopech- i když jsme se tam nemohli nikdy potkat

Procházel jsem se
Rušná ulice byla opakem mých myšlenek
A pak prošla ona
Bílá pleť se jí leskla pod slzami
Stékajícími z krásných vyhaslých očí
Takových kterým zhasla jiskra
Jako když ve výhni zadusíte vodou oheň
Nebo když spadne hvězda a na obloze po ní zbyde jen tma

Byl jsem uchvácen symetrií těch krásných vyhaslých očí
A jejich slzy kapaly na její sepnuté ruce
Do ticha té rušné ulice jsem vykřiknul její jméno

Neotočila se

Asi ji dojímaly její bílé štíhlé prsty klavíristky
Sepnuté pod tíhou knihy
Co neměla vyražený název v kožené vazbě
Autor její alter ego, 25.12.2009
Přečteno 236x
Tipy 9
Poslední tipující: Lukáš Rymeš, Severka, LaVendel, stmivani.na.lepsi.casy, Mbonita, PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí