Jak básníci přicházejí o večeře

Jak básníci přicházejí o večeře

Anotace: :-)

Sbírka: Třesky plesky

Večer nad talířem s knedlíky
zase políbila mě má Můza
už v hlavě spřádám veršíky
jak ti z těla klouže blůza

Místem dění je můj svět
co je tak blízký pohádce
veršů už mám skoro pět
všechny jsou zas o lásce

Na světě je báseň od ctitele
až když vedle bouchnou dveře
tma a hodin jak na kostele
a vystydlá přede mnou večeře
Autor Matty09, 25.12.2009
Přečteno 296x
Tipy 18
Poslední tipující: Zefi, susana načeva, Holis, Psavec, Květka Š., Lioness, Mbonita, Sidonie89, carodejka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc fajn múza.

26.12.2009 23:34:00 | Psavec

Moc hezká múza Tě objímá, hezké Vánoce.

25.12.2009 19:19:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí