Jsme jako loutky

Jsme jako loutky

Anotace: potácejíce se po ulicích...

Jsme jako loutky
potácejíce se po ulicích
nevědouce kam jdeme
zabíjejíce čas

Třeštíc oči skrze výlohy
zakouřené putyky
připomínajíce si grotesku
zašlé samozřejmosti

Zhnusen sebou
jako součást hnusu
lepíce se na paty
chronické bezvýchodnosti

A omylem spící v chodbě patra
polomrtvý kalíce do jejího rohu
narušujíc harmonii jsoucna
nutíc druhý den ctihodnou kandidátku věd
odklidit ten lidský exkrement

co s námi bude?
Autor Robby Hartmann, 25.12.2009
Přečteno 239x
Tipy 2
Poslední tipující: zenge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí