Ve střepech

Ve střepech

Anotace: ***

Ve střepech. Odrazem soužíš mou duši
rozbitá zrcadla, tělo na těle, duchové hluší
chci abys zůstala, proč neslyšíš
proč zvedáš se, odcházíš

kyselina žaludeční, pohled. ztrápené oči
v prázdných útrobách lože jsou roztoči
Chci abys odešla, proč neslyšíš
Proč zůstala, poposedla si blíž

Žhavá lastura, statné ,ledem pokryté, pohoří
Záchvěv, hora se propadá, ve tmu se ponoří
Co chci sám nevím,sebe neslyším
Sám bez tebe, s tebou sebe pokouším
Autor Edmond Kadad, 25.12.2009
Přečteno 236x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, Bíša, Agniezka, Alien.v.v.s., Striga, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí