Nenalezená slova

Nenalezená slova

Anotace: hledal jsem slova v peřinách a našel tam tebe..

Co osud vybral,
co dnes mě změní,
co mohu, co chci
a co v možnostech není.

Tím ponurým světem, s čepelemi,
tančím pár svých utajených kroků,
tedy..snažím se tančit,
jak už po nespočet roků.

Je moje ještě síla žít,
je moje nebo není?
Je skutečná ta síla..cit
..neb je to jenom snění?

Bez světla nebylo by stínu,
bez noci nebylo by hvězd,
bez touhy nebyla by možnost,
kamsi se nechat vést.

Dost bylo prázdných veršů,
dost na tu možnost vstát,
je na čase zas chvíli žít..
k tvým rtům přes trní se hnát.
Autor nipi, 26.12.2009
Přečteno 232x
Tipy 3
Poslední tipující: dream in emptiness, hanele m.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad se "doženeš" k těm rtům =)

13.08.2010 00:51:00 | dream in emptiness

tak tahle se mi u tebe líbí nejvíc - taky by snesla vylepšení ale pro mne je nejlepší, tak za ST :o)

05.01.2010 23:54:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí