Život

Život

Anotace: životní není stereotyp

Život

Život je jako hluboká studna,
někdy je jasná, jindy zas bludná.
Život je jako hora nejvyšší,
někdy je pryč, někdy je nejbližší.

Život je jako na obloze pták,
někdy letíš, jindy stojíš jak mrak.
Život je jako neznámá řeka,
někdy je klidná, jindy tě leká.

Život je jako z porcelánu,
ztratíš ho jsi kapkou v oceánu.
Život máš jen jeden, tak si ho važ,
chceš-li přežít, tak se člověče snaž.
Autor Corman Dallas, 02.11.2004
Přečteno 702x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí