Jedna Absurdní

Jedna Absurdní

Anotace: made 11.2.2008, je to fakt sbírka absurdit, inspirace Lucií, životem a Cimrmannem. budu ráda za komenty...

Mlčíš a svět je Honey,
jsi pro mě jako hadí jed,
říkám ti: kouření může zabíjet!
Vylézám z vany.

Zeptáš se na sázky
a tak se ti zpovídám.
Nevím, nikdy nesnídám,
co to máš za blbé otázky???

V tomhle stavu magořím.
Rýma protéká bytem,
oplývá citem,
na ni se obořím.

Je to všechno jedna velká síla,
zlato, neštvi mě!
Reality show na primě,
jó, tímhle jsem žila...

V křeči se chechtám na zemi
a zkus mě pochopit!
Zulíbat nebo utopit?
Popelník jak půlitr-tohle zdá se mi!!!

Říkám ti, kouření škodí!
Postelový království za koně?
Nabídnu se předponě!
Kam na ty hlody ta holka chodí?

Urvaná vlajka osmistá.
Jak po vodní dýmce se mi stýská
po temnici tmavé, která vříská,
servu to z tebe, dočista.

Kočka Fantou politá
a proč ne kafem?
Za talíř mi koupíš parfém,
to bude asi kvalita...

Padej psát slohovku, smrade!
Takhle se s bratříčkem mluviti může?
Kdo ti dal ty oschlé růže?
Ten, který krade :-)
Autor Roman.Tycka, 26.12.2009
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: Myrja, janewe, 11477
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nelíbí se mi akorát že cituješ Lucii, ale jinak je to přesně můj šálek kávy, takže ST

26.12.2009 17:01:00 | 11477

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí