Zatlučený hřebík

Zatlučený hřebík

Anotace: Co dodat?

Zatlučený hřebík do zdi,
jeden obraz s vázou,
kytka, která mi nedala poznat svou krásu..

Co je to za hloupost, nechat se týrat
a dnes křičet do davu já chtěla žít.

Kradmo se ohlédnu, nikdo mě nevidí,
nepozná, že odnáším
mrtvolku času

Dnes dobře vím, že nic není,
co bývalo,
nebude,
nechci dál mít.

Možná, že slunce přivine
na krátko ke mně svou zářivou hlavu,
potom se zastavím,
pohlédnu na obraz
idea zmizí v lhostejnosti
jak mrtví čas
v davu
Autor jaroslava anna, 26.12.2009
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: stravla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji ti,aby jsi se už jenom usmívala

02.01.2010 19:05:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí