Válka v Sararevu

Válka v Sararevu

Anotace: řeči nikdy nenahradí opravdové činy

Před vlnou blbosti a šílenství
rozhodl jsem se zachránit
zakopat se do kypré země
ať mám klid...

měsíce jsem trávil studiem krtků
a u místní komunikace
jsem vykopal krtinec lidských rozměrů
s podestýlkou pro pohodlné ustájení

stříška byla kapota trabanta
umístěná na dvou kulatinách průměru 15cm
obehnaná impregnovanými fošnani
a doutěsněná lištičkami s výplní hlíny

Na infikovalé procházející jsem vždy bafnul
a namířil dvojstránku pornočasopisu
s roztaženým ženským pekáčem
na protest proti bombardování Sarajeva

řeči nikdy nenahradí opravdové činy
Autor Robby Hartmann, 26.12.2009
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: zenge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poetice války
i pekáčům...ST

27.12.2009 15:58:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí