Rozchod

Rozchod

Anotace: Co dodat...zkrátka pocity po rozchodu s milovaným člověkem

Je to snad sen?
Nebo dobrý den?
Je to náhoda,
či osud?
Na lásku nevěřila jsem dosud.

Je to snad ďábel,
přeměněn v anděla?
Nebo snad iluze,
kterou jsem probděla?
Je to realita.

Existence, jež mě tíží,
konec se však rychle blíží.
Zapomenout a přestat lhát,
srdce mi však nedá spát.
Je to pryč.

Ať zlé, či dobré,
pro všechny i pro mě.
Co se má stát, stane se,
okolí však lekne se.
Nová budoucnost, BEZ TEBE!
Autor Haniiik9, 26.12.2009
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: toulavá naděje, Giginka, Nomad, Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Elisha má pravdu..ano nová láska krásná Tě brzy zase čeká..neztrácej naději..;o)

27.12.2009 10:04:00 | toulavá naděje

Jedny dveře se zavřou, druhé otvírají.Neohlížej se!!

26.12.2009 21:41:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí