Čteš a nepřemýšlíš

Čteš a nepřemýšlíš

Anotace: Ty víš :D :)

ČTEŠ A NEPŘEMÝŠLÍŠ
-----------------------------

Krajina je zalehlá sněhem
Ani pták nezazpívá
To počkej zase do jara
Každý po Vánocích zívá.

Svátky prožil jsem pěkné
Jenže ten nejhezčí dáreček
Co jsem dostal pod stromeček
Jsem poznal už před rokem.

Hádka? Co to vlastně je?
Vždyť je nám tak hezky
To nejsou žádné třesky-plesky
Ale největší štěstí.

Ty jsi studánka, co omývá mě ráno
A když usínám, smyje ze mě prach
Já z toho nemám strach
Z těch Tvých milých písmenek.

Tak buď dál mé největší sluníčko
Co neodchází z oblohy
Co k milosti má vlohy
Co je nejhodnější na světě.
Autor Zasněný básník, 27.12.2009
Přečteno 364x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Dev_LATea_princess, René Vulkán, susana načeva, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, Mbonita, Danik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je přenádherný,ST :)

27.12.2009 19:53:00 | Danik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí