Když dlaždice oslepnou...

Když dlaždice oslepnou...

Anotace: bílým sněhem

Žít
Co to je ŽÍT
...
když bez tebe

Mít
Co to je mít
zemi bez nebe

...

Stála jsem venku
a sníh mi rozedíral
oči
touhou po tvém
těle z alabastru
Stála jsem tam
bez dechu
který tiše
studil nás
stála jsem tam
zrovna jako dnes

bez dechu
který byl

naší láskou
Autor Jasmin de Paris, 27.12.2009
Přečteno 220x
Tipy 17
Poslední tipující: just me, Heda, loveSKA, labuť, mademoiselle secret, Psavec, nejsembásník, Květka Š., ziriant, B.a.r.b.a.r, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí